به گزارش سافت گذر، به خاطر شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان، روزانه تعداد زیادی اخبار کذب، راه های درمان غیرواقعی، تبلیغات مختلف و شایعات دست به دست می شود. در این بین، گوگل متوجه شده مجرمان سایبری راه هایی ابداع کرده اند که با استفاده از آن می توانند اطلاعات شخصی کاربران را به دست آورند.
اسکات هلمه، محقق امنیتی در این باره می گوید:«« شیوع ویروس کرونا امروزه به موضوع داغی تبدیل شده که بسیاری از افراد به صورت احساسی با آن برخورد می کنند و متأسفانه این مطلب را مجرمان سایبری و هکرها به خوبی می دانند. این گونه افراد امیدوارند که کاربران معمولی مجبور شوند روی لینک هایی که از طریق ایمیل های مخرب ارسال می شود کلیک کنند و به اهداف سوءاستفاده گرانه خود دست یابند»».
آن طور که گوگل مدعی شده، روزانه 18 میلیون ایمیل کرونایی ارسال می شود. این شرکت اضافه می کند که 100 میلیون ایمیل مخرب در هر روز مسدود شده که 20 درصد این تعداد طی یک هفته اخیر بلاک شده اند. کمپانی مالک اندروید ادعا می کند که فیلترهای امنیتی ایجاد شده بیش از 99.9 درصد ایمیل های ساختگی را مسدود کرده اند.
ایمیل های مخرب که معمولاً ادعا می کنند از طرف سازمان های مربوط به سلامت عمومی ارسال شده اند، حاوی اطلاعات کذب و نادرست هستند و غالباً از افراد می خواهند برای کمک به امور خیریه مبارزه با کرونا، هزینه هایی را پرداخت کنند. به علاوه، مجرمان سایبری نیز خود را به جای مقامات رسمی جا می زنند و سعی دارند به ایمیل های جعلی رسمیت ببخشند.
منبع: neowin.net